Hvem er Parasol Nordic?

Hvem er Parasol Nordic?

Parasol Nordic er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i parasoller til både private og erhverv. De tilbyder løsninger, der er skræddersyet til det nordiske klima, og har et bredt udvalg af parasoller i forskellige former, størrelser og materialer. Virksomheden er kendt for at levere produkter i høj kvalitet og tilbyder både standardmodeller og specialtilpassede parasoller til deres kunder. Parasol Nordic har et solidt ry på markedet, og deres produkter findes i mange haver, caféer og restauranter i hele Norden.

Hvad forhandler Parasol Nordic?

Parasol Nordic forhandler parasoller fra førende mærker som Scolaro, Prostor, Weishäupl, May og Meissl. Disse mærker er kendt for deres høje kvalitet og elegante design. Deres sortiment dækker alt fra klassiske markedsparasoller til mere avancerede løsninger som hængeparasoller og dobbelte parasoller. Deres produkter er designet til at kunne modstå de ofte skiftende vejrforhold i Danmark og andre nordiske lande, hvilket gør dem særligt attraktive for både private og professionelle.

Parasoller til erhverv og private

Virksomheden henvender sig både til private kunder, der ønsker stilfulde parasoller til haven, og erhvervskunder, der har brug for robuste og professionelle løsninger til udendørs områder. Mange caféer, hoteller og restauranter vælger parasoller fra Parasol Nordic for at skabe skyggefulde og indbydende miljøer for deres gæster. Erhvervsløsningerne kan skræddersys til specifikke behov, hvad enten det gælder store serveringsområder eller mere intime omgivelser.

Tilbehør, reservedele og service

Udover parasoller tilbyder Parasol Nordic et bredt udvalg af tilbehør, der kan forbedre og forlænge parasollernes levetid. Dette inkluderer parasolfødder, overtræk og reservedele, som gør det muligt for kunder at vedligeholde deres parasoller i mange år. Desuden tilbyder de rådgivning om vedligeholdelse og installation, så kunderne får den bedste løsning til deres behov. Det sikrer, at deres produkter ikke blot er funktionelle, men også en æstetisk tilføjelse til udendørsområder.

Parasol Nordic gør det nemt at finde den rette parasol, uanset om det er til hjemmet eller virksomheden.

admin-istratoren