Derfor tror mange, at snus fortsat kan købes i Danmark

Derfor tror mange, at snus fortsat kan købes i Danmark

Der er rigtig mange, der tror, at det stadig er muligt at købe snus i Danmark. På trods af, at det i mange år var et meget populært produkt, kan det dog ikke længere lade sig gøre at købe det i Danmark – hverken på nettet eller i fysiske butikker.

Det er dog ikke uden grund, at det ikke kan lade sig gøre. Det er nemlig ikke lovligt at importere eller sælge det i Danmark, da der er tale om et tobaksprodukt.

Til trods for, at det forholder sig på denne måde, er der alligevel rigtig mange, der er af den overbevisning, at man fortsat kan købe det i Danmark. Og det er der faktisk en rigtig god grund til.

Mange tror, at nikotinposer og snus er det samme

Den primære grund til, at der er mange, der tror, at det fortsat kan lade sig gøre at købe snus i Danmark er, at de tror, at det er det samme som nikotinposer. De minder ganske vist en del om hinanden, men det er ikke samme produkt.

Forskellen på de to produkter er, at snus har et indhold af tobak – det er derimod ikke tilfældet for nikotinposer. At der ikke er tobak i sidstnævnte, er faktisk årsagen til, at man gerne må sælge det her i landet.

Foruden det faktum, at der ikke er tobak i nikotinposer, er de faktisk stort set ens med snus. Derfor er det også ganske forståeligt, at der er mange, der tror, at der ikke er forskel på dem.

Selv forhandlere kalder nikotinposer for snus

At kalde nikotinposer for snus er blevet så udbredt, at selv forhandlere har valgt at gøre det. Hvis du støder på en dansk webshop eller butik, der sælger snus, er der derfor kun en lille chance for, at det faktisk er snus, der er tale om.

Derimod er der en meget større chance for, at det er nikotinposer, der er tale om. De har blot valgt at kalde det for snus, da det er det, deres kunder kalder det for.

Selvom man forsøger ihærdigt, er det derfor ikke muligt at finde et sted i Danmark, hvor det kan lade sig gøre at købe snus. Det er nemlig helt og aldeles ulovligt, og derfor findes der ikke længere forhandlere af det.

Er nikotinposer bedre end snus?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Der er nemlig stor forskel på, hvad folk synes. Hvis man ser objektivt på det, er det dog bedre at tage nikotinposer, end at tage snus. Det skyldes naturligvis, at der er et indhold af tobak i snus, hvilket ikke er sundt for dig.

Hertil er det også værd at nævne, at du faktisk kan få nikotinposer med et væld af smage. Det er med til at sikre, at du også vil kunne finde frem til en smag, der er lige noget for dig. Det er ikke sikkert, at det er noget, du har mulighed for at gøre, hvis du i stedet vælger at tage snus.

admin-istratoren