Få en fast pris med alt inkluderet

Få en fast pris med alt inkluderet

Er du glad for fornuftige priser og gode tilbud? Går du med ønsket om at få rettet tænderne, så du kan få et perfekt smil? Så bør du helt klart overveje at finde en tandklinik, der kan give dig et godt Invisalign overslag. Med overslaget får du nemlig en fast pris, hvor alt er inkluderet.

Måske kender du allerede til Invisalign. Det er en tandbøjle, der vinder større og større indpas i Danmark. Bøjlen er kendt for at være næsten usynlig og smertefri at anvende. Derfor er den også det foretrukne valg blandt flere og flere tandpatienter.

Derfor skal du vælge Invisalign

Du vil gerne have rettet tænderne, men du gider måske ikke rigtigt gå med synlige tandskinner? I så fald vil Invisalign være et godt valg for dig.

Som nævnt er bøjlen nemlig stort set usynlig. Derfor vil de fleste mennesker heller ikke bemærke, at du bærer bøjlen. Du kan også bære bøjlen, selvom du dyrker sport, fitness eller anden motionsform. Her er den ingen hindring.

Det er også muligt at  tage bøjlen ud. Det skal du blandt andet, når du spiser, eller når du børster tænder. Hvis du derudover har en begivenhed, hvor du ikke rigtig har lyst til at have bøjlen på, kan du selvfølgelig også tage den ud her. Dog bør du først rådføre dig med din tandlæge. Bøjlen skal nemlig helst være på alle 24 timer i døgnet, hvis du vil opnå den bedste effekt.

Mere om bøjlen

Bøjlen er fremstillet af termoplastisk materiale, der er blevet udviklet og godkendt til medicinsk brug. Derfor skal du heller ikke være bekymret for at have bøjlen i munden. Den indeholder nemlig ikke noget potentielt skadelig kemi.

Din tandlæge vil naturligvis tilpasse bøjlen, så den passer til netop dine tænder. Som udgangspunkt er bøjlen bedst egnet til dig, der skal have foretaget en mere moderat tandregulering. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Invisalign er det rette valg for dig, kan du konsultere med din tandlæge.

Find en fleksibel betalingsform

Det er ingen hemmelighed, at det let kan blive dyrt med en tandbehandling. Derfor tilbyder flere klinikker også, at du kan afbetale på din faktura. På den måde behøves du altså ikke have pengene til en tandbehandling. I stedet kan du vælge at afbetale et mindre beløb over flere måneder. Derfor skal du altså ikke lade din økonomi stå i vejen for, at du får det dejlige smil, du drømmer om.

admin-istratoren