Fornemmelse for forår: vælg den rette påklædning til dit barn

Fornemmelse for forår: vælg den rette påklædning til dit barn

Det danske forår kan til tider være en lumsk og omskiftelig størrelse. 16 grader og solskin den ene dag og snevejr og frostbid i næsen den næste. Det er af samme årsag også lige tiden for forkølelse og snue. Det kan være lidt af en balancekunst at finde den rette påklædning. Især til vores børn. En god tommelfingerregel er at tænke i flere lag. På den måde har barnet mulighed for at tage et lag af, når det bliver varmt – og omvendt at tage et lag på, når det bliver køligere. Yderst kan det være smart med et lag termotøj til børn. Dernæst fx en god, varm uldtrøje og inderst enten en tyndere uldtrøje eller en bomuldsbluse – efterfulgt af undertøj. På den måde kan barnet selv regulere mængden, så det føler sig tilpas – alt efter temperaturen. Det er i hvert fald ét tip til at undgå alt for mange snotnæser.

Termotøj til børn: sæt eller dragt?

Om man er til termosæt eller termodragt er en smagssag. Det afhænger nok også af barnets alder. Har du en baby eller en lille tumling, er en termodragt nok at foretrække. Så opstår der ingen stykker med bart, og barnet holdes varmt og tørt. Er der derimod tale om et skolebarn, vil det sandsynligvis give bedre mening med et termosæt med jakke og bukser. Det giver en større bevægelighed og bedre muligheder for, at barnet selv kan tage enten jakke eller bukser af – eller på – efter behov.

Termosæt til børn i alle regnbuens farver

Termotøj til børn findes i stort set alle regnbuens farver, så det er bare at kigge online eller tage af sted på shopping – og måske være heldig at finde et godt tilbud på lige netop den farve termotøj, som barnet holder af.

admin-istratoren