Gode råd til at holde omkostninger til e væske nede

Gode råd til at holde omkostninger til e væske nede

Gode råd til at holde omkostninger til e væske nede

I Danmark er der desværre meget høje afgifter på alt hvad der indeholder nikotin. Ryger du e-cigaretter er der betydelige besparelser i forhold til hvis du ryger cigaretter, hvilket har fået mange til at skifte. Dog er der jo ingen grund til at bruge flere penge end højst nødvendigt, så derfor får du her et par gode råd til hvordan du kan spare flest muligt penge på din E juice.

Bland selv og spar i afgifter

Afgifter fungerer sådan at de bliver pålagt hele produktet og ikke kun mængden af nikotin. Derfor kan du spare penge med de såkaldte bland selv E juice produkter. Her køber du basevæsken for sig og nikotin for sig, på den måde betaler du kun afgift for selve nikotinen, mens basen er afgiftsfri.

 

Udover at du sparer penge kan du nu også blande dine helt egne favorit smage, og du kan så selvfølgelig også selv bestemme nikotinindholdet. Det kan være en stor fordel hvis du f.eks. forsøger at trappe lidt ned, da du så kan sænke nikotin niveauet stille og roligt.

Sammenlign priser på E juice

Der findes rigtig mange forhandlere af E juice, både på nettet og som fysiske butikker rundt omkring. Prisen kan faktisk svinge en del, og det kan derfor sagtens betale sig at være vågen og sammenligne priser inden du køber. Du kan bruge en af de mange sammenligningstjenester på nettet til at sammenligne priser hos forskellige forhandlere, men du kan også holde øje med særlige tilbud. Det er ikke nødvendigvis det samme sted der er billigst at handle hver gang du skal have E juice, og alt efter hvilke mængder du handler i, så kan der være temmelig mange penge at spare.

Køb E juice for fragten

Det kan ofte betale sig at købe E juice på nettet, frem for i fysiske butikker, da de jo kan holde prisen nede pga. lavere omkostninger, dog skal du være opmærksom på fragten, når du handler på nettet.Langt de fleste webshops tager nemlig et beløb for at sende din bestilling, men samtidig har de fleste også et bestemt beløb du kan handle for, så du opnår gratis fragt.

 

Du kan lige så godt købe ekstra E juice for pengene i stedet for at betale for fragt. På et år kan det nemlig blive til mange penge, og meget E juice, du får i stedet for fragt.

Pris og kvalitet

Der kan godt være stor forskel på E-juice. Produkterne skal helst være blandet helt rigtigt for at få en god aroma og den rette mængde damp. Som med så meget andet er det sådan at pris og kvalitet i en vis grad følges ad, så hvis du kun går efter de aller billigste varer når du handler E juice, så kan du godt blive skuffet. Med det, skal det så også være sagt, at smag jo er en individuel oplevelse, så det bedste råd er selvfølgelig at du prøver dig lidt frem. Du finder et stort udvalg af E juice på linket her.

admin-istratoren