Her er et af de billigste steder, hvor du kan købe Ethereum

Her er et af de billigste steder, hvor du kan købe Ethereum

Efterhånden er Ethereum blevet en meget stor kryptovaluta, og det får mange danskere til at søge på, hvor man kan købe denne valuta billigst. Der er mange forskellige platforme, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Det er ikke nemt at være nybegynder, hvis man virkelig gerne vil have mest for sine penge.

Der er jo nemlig gebyrer involveret med investering, fordi platformene er jo ikke gratis at anvende. Gebyrerne kan dog være meget godt skjult, så det føles nærmest som om, at der er tale om ingen gebyrer eller meget lave gebyrer. Vi har dog undersøgt sagerne, så vi kan fortælle dig, hvor du kan købe Ethereum billigst.

Disse gebyrer kan være involveret, når du køber Ethereum

Køber du Ethereum, så kommer du til at betale gebyrer. Vi forklarede tidligere hvorfor, og nu kommer vi ind på, hvordan de forskellige gebyrer hænger sammen. Måske kender du endda ikke alle former for gebyrer, da de sagtens kan være godt skjult.

Det mest kende gebyr er selvfølgelig det gebyr, du betaler, når du køber eller sælger Ether. Dette er altså det mest direkte gebyr, og det er oftest det, man sammenligner på. Tager man et kig på danske hjemmesider, så ligger gebyrerne på disse sider på mellem 4 og 6 procent. Køber man med bankoverførsel, så kan det dog godt blive lidt billigere. Skal man have noget hurtigt Ether, så er det måske en god mulighed at vælge de danske hjemmesider, da du på et par timer kan få bekræftet din konto, og da straksoverførsel findes i Danmark, så går det altså meget hurtigt.

Kigger man på udenlandske hjemmesider, så er der også mulighed for at købe Ether hurtigt. Her er det dog ikke muligt at betale med bankoverførsel, hvis det altså skal gå hurtigt. Overførsler til udlandet sker ikke straks, og du kommer dermed til at vente. Har du dog intet problem med at vente, så er det en god mulighed at anvende, da gebyrerne på udenlandske hjemmesider typisk er billigere end på de danske hjemmesider.

Når du så endelig har fået købt noget kryptovaluta, så kan du komme ud for, at du skal betale for at få pengene ud. Dette kaldes et transaktionsgebyr, og det bliver bestemt af netværket (blockchainen) og ikke selve platformen. Platformen kan dog godt tage et større gebyr end netværket. Normalt er dette gebyr ikke alt for højt, men det kan komme som en overraskelse for nogle.

Ønsker man at købe Ethereum uden at skulle bruge det til at handle med, så kan platformen eToro anvendes. Herinde er det muligt at indsætte penge med udenlandsk bankoverførsel, dansk kreditkort, Paypal og mange andre. Ens konto bliver hurtigt bekræftet, og så er man i gang med at investere. Der er et spread, når man køber og sælger, og dette kommer an på, hvilken kryptovaluta, man investerer i. Mange danskere anvender eToro, fordi det er overskueligt. Alternativt kan Coinbase, Kraken og BitStamp også nævnes som gode platforme og børser.

admin-istratoren