• kontakt@prisscanner.dk
Bedste kaffemaskiner - Test af kaffemaskiner

19. februar 2020 af Prisscanner.dk og har 0 kommentarer

Bedste kaffemaskiner – Bedst i test Kaffemaskiner


I denne artikel ser Prisscanner nærmere på en lang række af kaffemaskiner, for at kunne vurdere, hvilke maskiner, der er de bedste og hvorfor. Ved at læse denne artikel, får du altså et helt klart billede af hvilke kaffemaskiner der er de bedste på markedet.

Hvad er en god kaffemaskine?

Det er meget individuelt hvad den enkelte kaffedrikker sætter pris på af kvaliteter ved kaffen, og eller kaffemaskinen, hvilket ikke har gjort opgaven med at lave denne liste over de bedste kaffemaskiner nemmere.

Nogen synes det er temperaturen på kaffen der gør kaffemaskinen god, andre mener det er bryggetiden, eller funktioner som autosluk og dryp-stop der gør kaffemaskinen til den bedste kaffemaskine? Uanset hvilke parameter der er vigtigst for dig, så har vi forsøgt at lave en liste over de bedste kaffemaskiner på markedet, sådan at du nemmere kan tage en beslutning om hvilken kaffemaskine du skal købe.

Vi har gennemgået de forskellige tests og anmeldelser for de enkelte kaffemaskiner, for at kunne guide dig til at finde den bedste kaffemaskine der passer til dig og dine behov. Vi viser dig kort sagt de bedste kaffemaskiner, så du får et godt overblik over hvilken kaffemaskine der er bedst for dig.

Her er kaffemaskiner for enhver smag og pengepung – fra den billige testvinder til den lækre Moccamaster klassiker. Alle kaffemaskinerne klarer sig generelt godt i test og får positive anmeldelser. Herunder kan du se, hvilke kaffemaskiner vi mener er de bedste på markedet.


Siemens kaffemaskine TC86303 – En af de bedste kaffemaskiner

Bedste kaffemaskiner - siemens kaffemaskine tc86303Bedste kaffemaskiner - Bedst i test

Siemens Kaffemaskine TC86303 er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk – Januar 2017 og i December 2018. Stå op til den dejligste friskbryggede kaffe hver dag. Indstil Siemens kaffemaskinens timer til at brygge morgenkaffen, imens du gør dig selv og børnene klar på badeværelset, eller sæt morgenkaffen over om aftenen inden du går i seng.

Stå op til nybrygget kaffe med den bedste kaffemaskine

Indstil timeren inden du går i seng om aftenen, så vågner du til den dejligste duft af friskbrygget kaffe næste morgen. Denne smarte kaffemaskine fra Siemens har både timer, memory-funktion og ur. Kaffearomaen er helt i top uanset om du brygger store eller små mængder kaffe.

Kaffemaskine med timer og sensor

Sensoren i Siemens kaffemaskine TC86303, sørger for, at maskinen altid brygger din kaffe ved den helt perfekte temperatur. Når kaffen er færdigbrygget, holdes den også varm efterfølgende ved den korrekte temperatur. Vandtanken er aftagelige og nem at fylde.

Forbrugerrådet Tænk om Siemens Kaffemaskine TC86303

Maskinen har en praktisk aftagelig vandbeholder, der gør det nemt at fylde vand på til kaffebrygningen. Med den indbyggede timerfunktion kan du programmere den om aftenen, så kaffen er klar når du står op om morgenen. Maskinen fylder en del og er lidt mere besværlig at finde plads til end mange andre. Maskinen har et ret højt strømforbrug. Særligt varmepladen til at holde kaffen varm bruger meget energi. Du kan nem minimere forbruget ved at hælde kaffen over i en termokande.

Fordele: Siemens Kaffemaskine TC86303

Testvinder – Tænk.

Timer funktion.

Aftagelig vandtank.

Sensor for bryggetemperatur.

Blinkindikator når den skal afkalkes.

Brygger kaffen ved perfekt temperatur.

Drypstop funktion.

Autosluk funktion.

 

Specifikationer:

Materiale: Rustfrit stål.

Effekt i watt: 1100.

Kandetype: Glaskande.

Antal kopper: 10-15.

Vandkapacitet i liter: 1,20

Bryggetid i min: 5

Bryggetemperatur i grader: 95

Vandindikator: Ja

Drypstop: Ja

Autosluk: Ja

Afkalkningsprogram: Nej

Vægt i kg: 2,7

Mål i cm (HxBxD): 35,5 x 26,0 x 25,0


Electrolux EKF7800 – En af de bedste kaffemaskiner

Bedste kaffemaskiner - Electroluc efk 7800Bedste kaffemaskiner - Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk om Electrolux EKF7800

Maskinen får en rigtig god bedømmelse i smagstesten og er særlig god til at fremhæve de bitre smagsnuancer. Den har en aromafunktion, og det professionelle smagstestpanel har registreret, at kaffe brygget med aromafunktionen har kraftigere nuancer af syrlighed. Den har et indbygget vandfilter. Maskinen har en praktisk aftagelig vandbeholder, der gør det nemt at fylde vand på til kaffebrygningen. Med den indbyggede timerfunktion kan du programmere den om aftenen, så kaffen er klar når du står op om morgenen. Vandbeholderen og kaffekanden er store, så maskinen er velegnet til dig, der tit laver kaffe til mange mennesker eller selv drikker meget kaffe.

OBS… Listen af de bedste kaffemaskiner opdateres løbende!

Link til alle kaffemaskiner.

Blog: Kategorier