Sådan kan du komme på en billig skiferie

Sådan kan du komme på en billig skiferie

 

  • 1. Lav din research og find det billigste tidspunkt at booke en skiferie på

Det bedste tidspunkt at booke en billig skiferie på er enten i rigtig god tid altså i juli, august – her er udvalget størst, og priserne er billigst, her kan du tit sparer fra 500-1000 kr pr. person.

Glem heller ikke at tjekke tilbuddene på skirejser i sidste øjeblik – det kan spare dig en mindre formue! Udbud og efterspørgsel hænger tit sammen, rejsebureauerne vil hellere tjene noget end ingenting, men det betyder også udvalget ikke er så du selv kan vælge og vrage.

  • 2. Overvej at leje en bil, så du kan rejse rundt i området

I stedet for at flyve, så kan man selv kører eller leje en bil, her anbefaler vi du lejer den i tyskland for at spare mest muligt og få en lækker bil som ikke bliver målt ud fra hvor mange km du kører.

At have en bil giver frihed på destinationen, man skisportssteder har flere områder i samme skipas, det betyder kort, hvis du tager til fx Italien og til Canazei, så har hele området mere end 1200 pistekilometer, og her er det fedt at have en bil så man kan prøve noget forskellige.

  • 3. Tjek last-minute-tilbud på fly, hoteller og lejebiler

Vil du flyve, så hold øje med flybilletter, sikre at du er tæt på en destination hvor du lander, så du ikke skal bruge mange penge på transporten frem og tilbage til lufthavnen, en anden mulighed er at tage en skibus, som kører fra Danmark til alperne.

  • 4. Vælg et billigt hotel i nærheden af pisterne i stedet for at bo på et hotel ved foden af bjerget

At tage et hotel, hvor du tænker tanke blot er du skal sove der og ikke tænker på om der er spa, pool, restauranter, god vin menu. Det er et sted hvor du kan spare mange penge.

  • 5. Medbring snacks hjemmefra for at spare penge på mad, mens du står på ski

Snacks er en god ting at have med ud på pisten, for ikke at blive sulten af duften når man suser forbi en restaurant på pisten. Proteinbarer, er gode at have med da de giver noget til kroppen, samt man ikke bruger de her 100 kr som det typisk koster når man besøger sådan en pisterestaurant.

 

admin-istratoren