Til studieboligen – kvalitet som ikke skader pengepungen

Til studieboligen – kvalitet som ikke skader pengepungen

Når man skal flytte fra mors og fars trygge rammer, hvor maden bliver serveret, vasketøjet vasket, beskidt tøj samlet op, opvasken klares og der gøres rent, kan det være svært at skulle flytte ud og klare alting selv. Og for nogle så betyder det også, at man selv skal ud at købe forskellige køkkenartikler for at kunne lave mad – fordi pludseligt er mor og far der ikke til at gøre det.

Som vi nok alle ved – om vi er unge, voksne eller ældre – så er det ikke billigt at flytte ud selv og dermed stå på helt egne ben. Det kræver nogle penge og en omvæltning i ens hverdag at skulle lave mad selv, gøre rent efter sig og sætte det hele på plads. Derfor kan det være rigtig betydningsfuldt at kunne finde køkkenartikler i høj kvalitet men til lave priser.

 

Brødrister

En brødrister går man aldrig helt galt i byen med. Sådan en kan altid bruges, når man har et meget stramt budget for at få det hele til at fungere. Men det kan også være meget fint. For selv om man ikke kan lave de helt store kokkerier med en brødrister, så kan det lave det fornødne til et ristet brød eller rugbrød med noget pålæg.

 

Elkedel

En elkedel er også en rigtig fin køkkenartikel at starte ud med. Hvis man har en kop med nudler, så skal man blot bruge noget varmt vand og bang! Så har du en varm ret med nudler og grøntsager. Det kan selvfølgelig også være, du blot vil varme vand for at lave dig en kop te eller en kop instant-kaffe. Med en elkedel kan man komme rigtig langt uden det hele store og fancy sæt.

 

Der er mere

Vi kunne i denne artikel komme ind på mange andre køkkenartikler, der bestemt også kunne gavne for den studerende. Det kan være, at ovenstående produkter ikke har interesse, eller at du allerede ejer sådanne køkkenartikler, så kan nedenstående produkter måske have din interesse:
Hvis man har et lidt større budget og har tilsidesat lidt penge til den søde tand, kan man også anskaffe sig en vaffelhjerne.

Det kunne også være, man vil købe et paninijern, som kunne lave paninier til både aften og middag.

Og hvis du slet ikke har et komfur eller en kogeplad i din studiebolig, så er man så heldig, at man også kan købe sådan en. Med en “single kogeplade” slipper man får at anskaffe sig et helt komfur med ovn, samtidig med at den er let at tage med ned i den lokale park, hvis I er nogle unge mennesker, der samles til noget hygge.

 

Hvis du af en eller anden grund har ovenstående køkkenartikler og leder efter noget helt andet, så kan du besøge Kicin’s hjemmeside og igennem dem finde alt, til når du skal flytte hjemmefra.

admin-istratoren