VÆLG KOSTTILSKUD MED OMHU – pas på at spilde penge på kosttilskud der ikke virker og ikke bliver optaget af kroppen.

VÆLG KOSTTILSKUD MED OMHU – pas på at spilde penge på kosttilskud der ikke virker og ikke bliver optaget af kroppen.

Det her bør du være opmærksom på når du køber kosttilskud

 

5 tips til at spare penge på kosttilskud

  1. Vælg plantebaserede kosttilskud.

Når du går en tur i en helsekostforretning, eller søger på nettet, vil størstedelen af mulighederne være syntetiske, eller ikke plantebaserede kosttilskud. I nogle tilfælde vil der på selve emballagen blive reklameret med en urte eller plante, men i indholdsfortegnelsen vil man hurtigt finde ud af, at størstedelen består af fyldemidler og kun en brøkdel indeholder den anviste plantedel. Det er ikke kun et problem for troværdigheden hos virksomhederne der tilbyder disse produkter. Det er også et problem for forbrugerne der stoler på at de får noget for pengene. Når du vælger et plantebaseret kosttilskud bør produktet bestå af minimum 50% plante- eller urtemateriale. De varierede næringsstoffer og mikronæringsstoffer giver nemlig en øget optagelse af vitaminerne på celleplan. Udfordringen med syntetiske vitaminer er, at de ofte ophober sig på leveren da de ikke kan nedbrydes. Hvis man er heldig er det værste der kan ske, at de overskydende vitaminer som kroppen ikke kunne optage bliver skyllet ud i toilettet.

 

  1. Tag dem dagligt for bedste virkning.

 

Naturbaserede kosttilskud virker anderledes end syntetisk medicin som fås på recept for eksempel. Som regel bør man tillade op til 3 måneder før man mærker den fulde virkning af et naturprodukt. Dette er naturligvis meget individuelt og kan variere meget bredt fra person til person. Nogle vil mærke forskellen allerede efter et par dage mens virkningen hos andre først indtræffer efter et par måneder.

 

  1. Hold en pause efter nogle år for at mærke efter om du fortsat har brug for det.

 

Nogle finder måske et kosttilskud som der følger dem for livet. Det er dog altid godt at holde en pause efter et til to år, for at mærke om det stadig har den gavnlige virkning som din krop har brug for. Det kunne jo være, at det var på tide at skifte til et andet kosttilskud der matcher dine nuværende behov bedre.

 

 

  1. Vær opmærksom på hvordan de tages korrekt – morgen eller aften, med måltid eller udenom?

 

Tjek med producenten eller forhandleren – eventuelt på deres hjemmeside eller ved at spørge kundeservice, hvordan produktet anvendes bedst. Det er også en god ide at fortælle lidt om din tilstand så de kan guide dig ift. den dosis du har brug for.

 

  1. Suppler med en sund kost.

 

Det siger sig selv, men det er mindst lige så vigtigt at holde en ren kost med så mange grøntsager og fibre som muligt, som det er at huske sine kosttilskud. Det handler om at udnytte ”synergi effekten” der opnås ved at spise plantebaserede super kosttilskud og som følge optage endnu flere næringsstoffer fra kosten. Det er en smart og billig måde i længden, da et svækket helbred kan føre mange konsekvenser med sig.

Find dit plantebaserede kosttilskud med en af de stærkeste antioxidanter på planeten og høj optagelighed og virkning hos SanaNordic. Her fås de både i dråber, kapsler og pulver.

admin-istratoren