5 tips til at spare penge med din kloakservice

5 tips til at spare penge med din kloakservice

Er du i penge bekneb? og prøver du at finde nogle tips til at spare penge? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig finde tips til at opretholde et godt kloaksystem, så du kan spare penge.

 

1) Smid ikke køkkenrulle i toilettet

Køkkenruller suger mere vand end toiletpapir, og kan i værste tilfælde føre til et stoppet toilet. Dette gælder også produkter som tamponer, bind, vådservietter, samt normale servietter, vatrondeller, madrester og meget andet. Essentielt, så må man ikke smide noget i toilettet der ikke er afføring eller toiletpapir. Hvis du ender med et stoppet toilet, så kan du forsøge dig med en svupper eller ringe til et kloakservice.

 

2) Husk at rengøre dine afløb

Alle kender nok det med, at vandet nogle gange ikke løber ordentligt ud i håndvasken, og det er faktisk fordi, at man selv skal gøre dem rent. Afløbene i både bruser og håndvask samler alt fra hår, til hudceller eller madrester. De fleste hustande har et afløb der er ret let af gøre rent, og hvis man ikke har det, så skal man få et installeret. Det er vigtigt at rengøre sine afløb, da det kan skabe store problemer, hvis man udsætter det i lang tid.

 

3) Brug hellere stort skyld i stedet for lille skyld

Selvom det at bruge et stort skyld kan virke til at være vandspild, så kan det faktisk forhindre at toiletpapir hober sig op og stopper toilettet. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at bruge det hver gang man skylder ud, men man kan gøre det 3-4 gange i løbet af en dag, i forhold til hvor meget toiletpapir man bruger og hvor mange gange ens husstand bruger toilettet.

 

4) Hæld kogende vand gennem afløbet en gang imellem

Du kan hælde kogende vand i dine afløb et par gange om måneden, da det sørger for at opløse fedt, sæberester og andet der sætter sig fast i rørene. Derudover, kan du også putte natron og eddike i dit toilet eller håndvask, så det kan opløse toiletpapir der er på vej til at stoppe toilettet.

 

5) Få dit system tjekket, så du undgår unødvendigt pengespild

Du kan få dit kloaksystem inspiceret af en professionel, hvis du for eksempel er ved at flytte ind i nyt hus, eller bare ikke ved om systemet er optimalt.

admin-istratoren