Billigere personlig træning med nyt træningskoncept

Billigere personlig træning med nyt træningskoncept

Har du svært ved at tage dig sammen til at komme afsted? Får du ikke det maksimale ud af træningen? Sidder du fast? Er du i tvivl om du træner rigtigt, eller har du andre spørgsmål og udfordringer?
Uanset hvad så viser erfaring og forsøg at langt flere når i mål med en personlig træning.
Ulempen ved en mere skræddersyet træning og en personlig træner er, at så bliver det som regel også væsentligt dyrere, men det råder et nyt koncept nu bod på.

Træn effektivt med et skræddersyet forløb

Hos Træneriet kan du nemt og hurtigt komme i gang med at træne efter et skræddersyet forløb.
Du vælger selv hvor ofte du vil mødes med din personlige træner, og du får en personlig opstartssamtale, løbende sparring, kropsanalyser, mulighed for at deltage på bootcamps, et socialt fællesskab og meget mere.
Alt sammen noget der har stor positiv effekt på din træning og din chance for at nå dine mål.

Sådan kommer du i gang

Det er super nemt at komme i gang med personlig træning. Priserne starter ved under 1000 kroner om måneden.
Du klikker dig blot ind på hjemmesiden, finder den træningsplan der passer til dig og din økonomi, klikker på book og går derefter direkte til betaling.
Du har også mulighed for at tilmelde dig til ledige hold på hjemmesiden, og læse mere om de forskellige personlige trænere og deres baggrund.

Start med det samme

Overvejer du at starte næste mandag, næste uge, næste måned, efter nytår eller til sommer, så drop dine planer og start i dag.
Forskning viser nemlig, at når vi udskyder vores beslutninger skaber vi dårlige vaner og bliver mindre viljefaste, så vil du ændre din livsstil, kan du lige så godt starte i dag som i morgen.

admin-istratoren