Er I en lille virksomhed – et tip om økonomi

Er I en lille virksomhed – et tip om økonomi

Mange små virksomheder og iværksættere har rod i regnskaberne, eller ved ikke præcist hvilke regler der gælder. Et godt tip til jer er – book et møde med os Bogføring&regnskab.dk og sov roligt om natten.

Økonomi er svært

Derfor har vi mange erfarne folk siddende til at hjælpe med regnskab, bogføring, indbetalinger til skat og inddrivelse af penge for dig. 

Book et møde med os, så vi kan få overblik over hvad dit firma har brug for hjælp med. Ingen aftale er for lille for os, da vi ved at økonomien hurtigt kan blive noget rod. Især hvis du eller andre i firmaet ikke har erfaring med det.

Få overblik over firmaets økonomi nu

Hold rykkere og gebyrer fra døren og få den ro i hverdagen, som et finansielt overblik giver. Har du kunder som ikke har betalt deres regninger til dig, tager vi fat i dem og får pengene eller laver en ordning, så der kommer penge i din kasse.

Bogføring og regnskab

Er vores primære fokus, da det ofte er der det går galt, bilagene stakker sig op eller flyder i skuffer og på skriveborde. De skal sorteres og skrives ind som udgifter, så firmaet ved hvad det kan trække fra i moms.

Vi indbetaler også din moms til skat, så du er sikker på det sker rettidigt. 

 

Kort sagt er det altid en god idé at have en certificeret regnskabs og bogførings m/k på plads til denne vigtige opgave. Firmaet får mere fokus på at tjene penge ind og ved altid hvad der står på bundlinjen. Det giver ro og større mulighed for at udvikle firmaet yderligere.

 

Regnskaber koster?

Du lejer en regnskabs m/f eller bogholder hos os for de antal timer vi bliver enige om, vil passe til dig. På den måde bruger du ikke mere på os end nødvendigt og aftalen kan altid justeres efter behov. Det synes vi er smart for begge parter. 

Så synes du at vi skal lave din årsopgørelse, så finder vi ud af det. 

 

Hos Bogføring&regnskab.dk kan du få hjælp i hele landet. Du booker bare en tid til et møde med os, og så snakker vi om dine behov vedrørende bogføring og regnskab.

 

For mange iværksættere er økonomien lidt af en akilleshæl, det er besværligt og mange regler er svære at forstå og forholde sig til. Der er steder hvor de tilbyder et kursus i økonomi for nybegyndere, det er altid en god idé at tage. Så ved du hvad du står overfor og hvad du helt generelt ikke må gøre. Skat er en meget tung modstander at danse med, så at komme bagud eller få andre problemer med Skat vil vi absolut fraråde.

 

Book dit uforpligtende møde med os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med din økonomi.

 

admin-istratoren