Få renoveret din bolig, så du kan spare på varmeregningen

Få renoveret din bolig, så du kan spare på varmeregningen

Prisen på varme stiger, og derfor kunne det godt være en god ide at få renoveret din bolig nu, så du kan spare penge på varmeregningen. Står du i forvejen og overvejer en renovation af din bolig? Så læs mere her, for at finde ud af, hvordan du kan spare penge, hvis du renoverer din bolig rigtigt.

Hold varmen inde

Hvis du vil spare på varmeregningen, er det selvfølgelig smart at holde den varme inde, som du bruger. Det vil sige, at alle steder, hvor varmen kan slippe ud, er værd at kigge efter. Det gælder vinduer, døre, selve dine vægge. Tjek om der er godt nok isoleret, og om det kan svare sig at udskifte døre eller vinduer og om dine vægge skal efterisoleres.

Vælg den rigtige tømrer

Når du så tjekker din bolig igennem, kan det ikke nytte noget at spare penge, hvis du så alligevel går ud og finder en dyr tømrer til jobbet.  Vælg en tømrer med prisgaranti, så du er sikker på, at du sparer dine penge og gerne så meget som muligt.

Brug mindre varme

Du kan også spare på varmeregningen, hvis du bruger mindre varme. Ja, det siger lidt sig selv, men hvor ofte tænker man egentlig over det? Ved du, om dit komfur er så effektivt, som det kan være? Hvad med din ovn? Hvor meget energi bruger den på at blive varmet op?. Har du styr på din radiator? Hvor mange penge bruges der egentlig på at holde din bolig varm? Tjek alle dine varmelegemer, om de er effektive og bruger mindre varme.

Brug varme rigtigt

Når du uundgåeligt har brug for varme, kan du også tjekke muligheder for, om du kan spare. F.eks. kan du samle vandet i en container, når du venter på, at det bliver varmt. Måske er der andre smarte måder, hvorpå du selv kan spare på din vandregning? F.eks. er det rigtig dumme penge at miste, hvis man glemmer at slukke komfuret, når du er færdig med at bruge det. Det er også vigtigt, at du husker at lukke dine døre og vinduer – ellers er det jo ligemeget, om de er godt isoleret eller ej. Måske kan du egentlig også klare et koldt bad en gang i mellem. Kolde bade er desuden også sunde for kroppen.

admin-istratoren