Guide: Sådan sparer du penge på din rejse

Guide: Sådan sparer du penge på din rejse

At rejse er at leve, og det vel egentlig det ultimative at rejse. Nu har vi endelig muligheden igen, og det mulighed skal da i den grad udnyttes. Det kan dog være en jungle at finde rundt i rejsebureauer og priser, men vi har her udarbejdet en guide til dig som ønsker at rejse til en fordelagtig pris, for der er nemlig råd at hente til, hvordan man sparer penge på sin rejsebooking.

 

Der er ingen grund til at betale overpris for din rejse, når du laver en online rejsebooking. Hvad end det er en pakkerejse, som du er på udkig efter eller fly og hotel separat, så kan der altså være mange penge at spare, hvis man ønsker det.

 

Disse tips kan hjælpe dig

 

Hvis du gerne vil spare penge på din næste rejse, kan du med fordel bruge et eller flere af nedenstående gode råd. Og bruger du dem alle, kan du rent faktisk spare rigtig mange penge.

 

  • Tilmeld dig flyselskabernes bonusprogrammer: Rejser du ofte – eller påtænker du at rejse meget over de næste år, så har du mulighed for at optjene point til billigere flyrejser via flyselskaberne. Du kan tilmelde dig flyselskabernes bonusprogrammer, og derved optjene point, som du så kan bruge til at få billigere flybilletter næste gang du skal rejse.
  • Rejs kun med håndbagage: Hvis du er god til at pakke, og kun pakke det nødvendige, kan det være du kan nøjes kun med håndbagage, da det kan spare dig for udgiften til at skulle have større bagage med. Mange flyselskaber er begyndt at opkræve gebyr for bagage, men dette gebyr kan du altså spare, hvis du kan nøjes med en håndbagage.
  • Brug Momondo eller Skyscanner: Hvis du skal lede efter flybilletter, kan det være en helt igennem god idé at benytte sig af Momondo eller Skyscanner, som helt automatisk finder de bedste og billigste flybilletter til dig, og du kan søge med fleksibel dato eller bede Momondo eller Skyscanner om at finde de billigste destinationer at flyve til. Det er virkelig smart!
  • Booking af indkvartering: Hvis du har fundet en såkaldt pakkerejse til en fast pris, kan der være penge at spare, hvis du finder hotellet selv og booker direkte. En gang imellem kan der faktisk være en hel del at spare ved at booke direkte hos hotellet.
  • Bo lokalt: En anden måde at spare på indkvartering kan være at benytte sig af AirBnB, hvor du kan finde indkvartering i lokale hjem til fordelagtige priser.
  • Der kan altså være en hel del at spare på din næste rejse, hvis du benytter dig af ovenstående råd. Så er der ikke andet tilbage end at sige: Rigtig god tur!
admin-istratoren