Hvorfor udføre TV-inspektion af kloak?

Hvorfor udføre TV-inspektion af kloak?

En TV-inspektion af din kloak er nok ikke det første du tænker på, når du vågner om morgenen, men der er faktisk mange gode grunde til at få din lokale kloakmester til at udføre en TV-inspektion.

Læs mere her om hvornår du kan få glæde af en TV-inspektion af dine kloakker eller, hvis du vil være klogere på hvorfor en TV-inspektion er en god ide, og hvornår en kloakmester tyer til denne metode, så læs med her.

Hurtigt og effektivt

Det er aldrig særlig sjovt at opleve problemer med kloakken. Det kan både give gener i form af dårlig lugt eller toiletter, vaske og afløb hvor vandet ikke vil løbe ud.

Det kan kort sagt være en rigtig lorte-situation. Mange kontakter den lokale kloakmester i en tro om at han selvfølgelig kan fikse problemet i løbet af ingen tid, men så nemt er det desværre ikke.

Derfor kan en TV-inspektion af kloakken være en god ide, problemet med kloakken kan nemlig skyldes mange ting. Det kan f.eks. være:

  • Rotter
  • Tilstoppede kloakker
  • Skader på kloakken
  • Utætheder og meget mere

Derfor er en TV-inspektion både god og tidsbesparende, fordi kloakmesteren på den måde hurtigt kan konstatere hvad problemet er.

Tjek kloakkerne inden et huskøb

Skal du købe bolig så følger der en el-rapport og en tilstandsrapport med, men der burde næsten også følge en rapport med over kloakkens tilstand. Det gør der desværre ikke, men som køber kan det være en rigtig god ide selv at få udført en TV-inspektion af kloakkerne.

Alt efter hvor gammel boligen er, som du påtænker at købe kan kloakkerne nemlig trænge alvorligt til en renovering. Det kan både give store gener og blive en dyr fornøjelse at købe et hus med fejl i kloakkerne.

Selv om forsikringen dækker dine kloakker og skader herpå, så kan det blive et meget omfattende projekt der kommer til at koste dig tid og besvær også.

Ift. hvor meget du kan spare, både af tid og af penge, så kan en TV-inspektion af kloakkerne være rigtig godt givet ud når du køber bolig.

Få et tilbud

Selv om en TV-inspektion af kloakkerne er en lille udgift, sammenlignet med hvad det kan koste pludselig at stå med et alvorligt problem, så er det selvfølgelig rart at kende prisen på forhånd.

Der kan da også være en lille smule forskel på timelønnen fra den ene til den anden kloakmester, så det kan være en god ide at indhente et par tilbud.

admin-istratoren