Spar penge, når du skal købe medaljer til klubben

Spar penge, når du skal købe medaljer til klubben

Der er flere tusinde små idrætsforeninger og klubber i Danmark. Faktisk er foreningslivet i Danmark noget meget unikt og noget vi som danskere kan være meget stolte af, det er nemlig et helt specielt fællesskab vi skaber mellem mennesker i alle aldre når vi deltager i forskellige sportsgrene i de små foreninger. Det betyder dog også, at økonomien kan være meget forskellige fra klub til klub, og det er ikke altid der er lige mange penge på kistebunden, hvis der ikke er alt for mange medlemmer i foreningen eller klubben. Det kan hurtigt komme til at gøre ondt i pungen hvis man skal til at have penge op af lommen, så især konkurrencesæsonen kan gøre ondt, når der skal købes medaljer. Sådan behøver det heldigvis ikke at være, man kan nemlig købe mange meget flotte medaljer, uden at skulle bruge mere end et par hundrede kroner

Gør konkurrencerne meget sjovere

Selvom det kan være uoverskueligt at stabel et stævne eller en turnering på benene, så betyder det meget for de unge sportsudøvere at vise hvad de kan, og måske i sidste ende få metal med hjem. Så selvom det kan være træls, så er det altså en nødvendighed, at der er medaljer at vinde i sidste ende. Faktisk behøver det ikke at være så dyrt at købe medaljer i dag, eftersom medaljerne ikke længere er lavet af ægte, ædle metaller. Faktisk kan man finde rigtig mange billige medaljer, som vil gøre de unge sportsudøvere mindst lige så glade, når der skal uddeles medaljer i klubben, som en dyr medalje vil. Faktisk kan man få medaljer der koster helt ned mod 5 kroner stykket. Det vil altså sige, at man i de fleste tilfælde ikke skal have meget mere end et par hundrede kroner op af lommen for at gøre de unge mennesker glade og give dem et mindre, som de kan tage frem mange år senere og tænke tilbage til den gang de var en dygtig gymnast, danser, fodboldspiller, badmintonspiller eller nogle helt andet.

Skab et minde om klubben

ofte kan man til billige penge få sat klubbens løgn på medaljerne, så de unge mange år senere kan kigge på medaljen og mindes hvor den er vundet. På den måde er medaljen ikke bare et fjollet stykke metal man vinder, men en gave og et minde som kan holde i mange år.

admin-istratoren