Invester i danske aktier som en Ørsted aktie

Invester i danske aktier som en Ørsted aktie

Uanset om man går op i aktier eller ej, så er der en ting de fleste kan blive enige om: Det kan være et gigantisk gedemarked. Der findes endeløst mange aktier, og man ved aldrig helt hvad der er godt eller skidt. Det utrænede øje kan især ikke finde rundt i noget som helst. Som nybegynder skal man dog huske, at alle har været grønne engang. Det findes mange gode netværk eksempelvis på sociale medier, som kan hjælpe dig med at knække koderne. Herunder kommer der dog også eksempler på danske aktier du kan investere i.

Invester i Ørsted aktie

En ørsted aktie er et godt sted at starte hvis du vil investere i danske virksomheder. Sted A/S, som tidligere er kendt som DONG Energy A/S, er en af de førende energikoncerner i Nordeuropa, og den største i Danmark. Ørsted fremskaffer, distribuerer, producerer, ganer og sælger energi i hele Nordeuropa. Vi har alle sammen brug for energi, og det vil derfor være en virksomhed i konstant vækst, hvilket også afspejler sig i aktien. Du investerer derfor både i Danmark og i dig selv ved at købe ørsted aktie.

Invester i Danske Bank aktie

Du kommer ikke til at gå galt i byen ved at investere i en Danske Bank aktie. Danske Bank er den største bank og finansielle koncern i Danmark, som både servicerer privatkunder, virksomheder af alle størrelser og institutionelle kunder. Selvom navnet indikerer at det kun er dansk, så kan du faktisk ågs finde banken i Norge, Finland, Sverige, Litauen og Nordirland. Det er en virksomhed i vækst, og du spiller derfor sikkert ved at købe Danske Bank aktie.

Invester i en SAS aktie

Hvis du har lyst til at investere i en aktie, som både er dansk men samtidig meget international, så skal du helt sikkert kigge mod at SAS aktie. På trods af at vi lige har været igennem en rigtig grim pandemi, så er SAS en virksomhed i rivende udvikling. Det viser aktien også, som mange mennekser vælger at følge og investere i. SAS dækker også hele norden, og er et skandinavisk sammenspil, så du går ikke galt i byen her.

admin-istratoren