Kan oppustelige udendørs spa tåle al slags vejr?

Kan oppustelige udendørs spa tåle al slags vejr?

En oppustelig udendørs spa er en praktisk løsning for dig, der måske ikke har så meget plads i haven, som lejer, eller som ikke vil bruge penge på en permanent installation. Men med et oppusteligt spabad kommer der også mange bekymringer, for eksempel om spabadet kan tåle at stå udenfor i al slags vejr.

Sådan holder du din spa beskyttet

Når du køber en oppustelig udendørs spa, skal du også være klar til at holde den beskyttet. Du bør for det første ikke lade dit spabad stå frit ude uden læ. Så kan det nemlig nemt blæse væk, hvis vejret slår om.

De fleste oppustelige udendørs spa af god kvalitet er meget tunge, og vil ikke blæse væk i almindeligt blæsevejr. Men vinden kan føre sten, grene eller andet med sig, som kan lave rifter og slitage på dit spabad. Køb din spa her og vær sikker på, du får en ordentlig kvalitet.

Hvis du ved, at vejret bliver mindre barmhjertigt, så sørg for at dække din spa til, evt. med presenning. Det er også en god måde at forhindre, at du skal rengøre spaen efter voldsomt blæsevejr.

Oppustelig spa om vinteren

Om vinteren kan det være en god idé at pakke din oppustelige udendørs spa sammen og opbevare den tørt og sikkert. Det gælder alle oppustelige ting, da skiftet i temperaturen og eventuel frost helt kan ødelægge det ydre og sørge for, at din spa ikke længere er funktionel.

Et udendørs spabad, der er bygget med sider og låg, kan sagtens stå ude vinteren over – men hvis du bruger et oppusteligt udendørs spabad, skal du huske at tage det ned og ind, inden frosten kommer.

Der er både fordele og ulemper ved et oppusteligt spabad. Fordelen er, at du kan tage det med dig i sommerhus eller flytte det, som du ønsker. Ulempen er, at du skal huske at pakke det sammen.

Gode råd om oppustelig udendørs spa

Sørg for at udskifte vandet i din udendørs spa ofte, uanset om det er et oppusteligt ét eller ej. Når du pakker en oppustelig udendørs spa ud, så undersøg gerne hele yder- og indersiden for at være sikker på, der ikke er kommet huller eller skrammer på spaen.

Undlad at lappe eventuelle huller med gaffatape eller andre lappeløsninger. Erstat hellere hele spaen, for at sikre en ordentlig kvalitet og integritet gennem hele sæsonen.

admin-istratoren