Mal dit hus: Sådan vælger du den bedste facademaling

Mal dit hus: Sådan vælger du den bedste facademaling

Mal dit hus med Nordsjø facademaling og få et flot resultat. Nordsjø facademaling er en slidstærk maling, som kan bruges til alle former for husfacader. I denne artikel guider vi dig igennem valget af facademaling og giver nogle gode tips til, hvordan du får det bedste resultat.

Vælg den rigtige maling til din facade

Når du skal male din husfacade, er det vigtigt at vælge den rigtige facademaling for at få et flot og holdbart resultat. Nordsjø har et bredt udvalg af facademaling, der passer til alle husfacader – uanset om de er i træ, beton eller murværk. Nordsjøs slidstærke facademaling er særligt velegnet til facader, der har brug for at modstå al slags vejr.

Hvad er facaden lavet af?

For at finde den rigtige Nordsjø facademaling til din facade, skal du først vurdere, hvilket materiale din facade er lavet af. Er det mursten? Træ? Puds? Når du har fundet ud af dette, kan du vælge en maling, der er velegnet til netop denne type overflade. Nordsjøs facademaling findes i et utal af farver og med forskellig glans, så du kan vælge netop den farve, der passer bedst til dit hus.

Forarbejdet er vigtigt

Inden du går i gang med at male, er det dog vigtigt, at du gør dit forarbejde ordentligt. Facaden skal rengøres for spindelvæv, blade, alger, løs maling osv., dernæst skal du vurdere, om der er behov for at udføre nogle reparationer på facaden; i så fald skal det gøres, inden du maler. På nogle facader kan det være godt at starte med en grunder.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken maling du skal vælge for at få et tilfredsstillende resultat, kan du med fordel spørge en fagmand til råds – han ved præcis, hvilken maling der skal bruges til forskellige facader og kan give dig gode råd med på vejen.

admin-istratoren