Så billigt kan dit hjemmekontor være

Så billigt kan dit hjemmekontor være

Som med så mange andre investeringer, så kan du gå begge veje når du skal have nyt hjemmekontor. Dyrt eller billigt. Men i den her artikel vil vi fokusere på hvordan du bedst sparer penge på dit hjemmekontor, uden nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten. Når du skal have et hjemmekontor, så er der basalt set to hovedelementer, skrivebord og kontorstol. Og det er også her størstedelen af de budgettet til dit kontor vil skulle lægges.

 

Lad os starte med skrivebordet. Hvis du ikke har nogen holdning til hverken farve eller størrelse af skrivebord, så kan du enten købe brugt eller finde et billigt nyt til ca 500 kr. Dog kan du med lidt ekstra investering få et hæve sænke bord, som din krop vil takke dig for over tiden. Disse borde kan svinge meget i pris, hvilket naturligvis også afhænger af størrelse og farve. Men så dyre behøver de ikke være, du kan købe et kvalitets hæve sænke bord for omkring 2000 kr. Dette er selvfølgelig med en almindelig rektangulær bordplade og i en mindre størrelse.

 

Ser vi derimod på kontorstolen, så er der også penge at spare. Særligt hvis du har investeret i et hæve sænke bord, for hvis du så også rent faktisk bruger det og husker at rejse dig med jævne mellemrum, kan du undgå de helt dyre kontorstole med alle deres funktioner. Du kan sagtens finde en billig kontorstol til omkring 500 kr., disse vil dog også være strippet for alle funktioner og være forholdsvis hårde at sidde i. For omkring det dobbelte, altså 1000 kr. kan du få en mere behagelig kontorstol, som også har nogle af de mere essentielle funktioner. Herunder f.eks. hæve sænke, rygvip og rygstøtte.

 

Så, hvis du vælger den helt skrabede og sparede version af hjemmekontoret, så kan du gøre det til omkring 1000 kr. Men for lidt ekstra penge, får du et længere holdbart og mere brugervenligt kontor. Så det er en overvejelse værd.

 

Har du måske lidt mere plads i budgettet? Så kan du udover at opgradere skrivebordet eller kontorstolen, investere i lidt tilbehør til kontoret. Du kan for eksempel investere i bordlampe, kabelbakke eller en skuffekassette. Disse behøves heller ikke være særlig dyre, og kan hjælpe på funktionaliteten på dit hjemmekontor.

 

Sidst men ikke mindst, så kan du overveje at købe dit hjemmekontor på afbetaling. Flere forhandlere tilbyder betaling efter 30 dage eller afbetaling uden renter. På den måde kan du få hvad du mangler med det samme. Dog anbefaler vi selvfølgelig ikke at du gældsætter dig ud over dit økonomiske råderum og selvfølgelig kun vælger denne løsning, hvis du er helt sikker på du har råd ved næste lønningsdag.

admin-istratoren