Spar penge på dit frostrum i firmaet     

Spar penge på dit frostrum i firmaet     

Ejer du en restaurant, en cafe eller har du en virksomhed med en stor medarbejderkantine, hvor der serveres og anrettes mad i store mængder hver eneste dag? Så har du sikkert allerede et frostrum til alle kølevarerne, så de holder sig og ikke bliver fordærvet. Men hvilket strømforbrug har disse frostrum så? Dette vil være det næste og mest bæredygtige relevante spørgsmål at stille. For selvom der er mange frostrum ”derude”, så har nogle af dem også et enormt strømforbrug, hvilket både er en dyr udgift for firmaet og for kloden. Derfor er det, på den lange bane, relevant at udskifte frostrummet med et, der er mere energibesparende. Det kan spare dig for flere penge og ressourcer, end du måske lige havde troet. Vi vil derfor komme ind på, hvordan du kan få installeret et energibesparende frostrum

i din virksomheds regi.

 

Erstat dit nuværende frostrum med et mere energibesparende

Hvis du nu har et frostrum, der trækker en stor del strøm, er det måske nu, du skal overveje at få det udskiftet til et mere energibesparende rum. De frostrum, som kølefirmaet leverer, er nemlig både lavenergimærket og bruger desuden kølemidler, der er miljøvenlige. På denne måde er du sikret en høj effektivitet og samtidig et fryserum, der ikke tærer unødigt på strømregningen og på klodens ressourcer.

Brug tiden på det væsentlige

Når I har fået installeret rummet, der er lavenergimærket, kan I begynde at bruge tiden på det væsentlige i jeres virksomhed. Der bliver nemlig frigivet nogle væsentlige ressourcer, når man ikke får en kæmpe strømregning. Disse ressourcer kan I i stedet bruge på at udvikle på jeres virksomhed, og er I en restaurant eller café, kunne ressourcerne i stedet på at skabe løsninger, der forhindrer madspild. Dette er nemlig også en stor post, når man har en medarbejderkantine eller en restaurant eller café, hvor det kan være svært at regne ud på forhånd, hvor meget af den indkøbte mad, der reelt bliver brugt og spist.

Et bæredygtigt firma er et brand med høj status

I disse bæredygtighedstider er det ekstra vigtigt for firmaets pengepung og moralske samvittighed, at de satser på bæredygtighed hele vejen rundt i den økonomiske fødekæde. Hvis I udadtil viser, at I satser på minimering af madspild og har lavenergimærkede frostrum, vil kunderne også betale tilbage med deres loyalitet og købekraft.

 

 

 

 

 

admin-istratoren