Så billigt kan du tage på campingferie i Italien

Så billigt kan du tage på campingferie i Italien

Skal du på ferie i Italien? Det kan f.eks. være, at du skal afsted med familien, eller det kan være, at det er dig og din kæreste, der skal afsted sammen for at styrke forholdet. Det er vigtigt, at man nogle gange sørger for at komme væk fra alt det, der hedder hverdag og forpligtigelser og så i stedet for tage på ferie. Men hvad koster det egentlig, hvis man f.eks. skal på campingferie i Italien? Bliv klogere på dette ved at læse med i denne artikel.

Du kan få campingpladser til alle prisklasser

Der er mange forskellige beløb, man kan komme af med, når man skal på campingferie i Italien. Du kan finde campingpladser i Norditalien til alle prisklasser. Derfor kan du sikkert komme afsted uanset, hvilket budget du har. Det kan godt være, at du kan slippe af med at komme af med omkring 5-6000. kr.

Har du din egen campingvogn?

Det er klart, at man også kan spare penge, hvis man har sin egen campingvogn, som man tager med fra Danmark. Der er jo nogle, der vælger at køre ned til Italien, når de skal på ferie, og det kan også være meget fornuftigt, for det er en metode, der er bedre for miljøet. Det er jo ikke særlig godt, når man tager fly for at rejse. Hvis du eller I ofte tager på campingferie, så kan det være, at I i længden kommer til at spare penge ved at investere i en campingvogn.

I kan være flere om at betale

Hvis I er flere voksne, der skal afsted, så kan det også være, at I kan være flere om at betale, så udgiften ikke bliver så stor. Men det kan f.eks. også være, at man har givet en ferie i gave, og så er det jo op til giveren at betale.

Det kommer an på…

Der er også mange forskellige ting, der kan påvirke prisen, når det kommer til campingferie i Italien. Prisen afhænger f.eks. af, hvor du vælger at campere, og så er det klart, at der er forskellige grader af luksus på de forskellige campingpladser. Der er nogle, der går meget op i at, der er mange aktiviteter på campingpladsen, og så er der andre, det ikke er så vigtigt for. Derudover kan beliggenheden af campingpladsen have en indflydelse på prisen. Men det kan også godt være pengene værd, at man camperer et fedt sted.

 

admin-istratoren