Spar penge på pleje af bilen – Gør Det Selv

Spar penge på pleje af bilen – Gør Det Selv

Det er en god forretning at holde bilen vedlige!

 

I 2020 var gennemsnitsprisen på nye biler 254.100 kr.

 

Det er mange penge, og gør typisk bilen til det næstdyreste køb, ud over boligen.

 

Da mange af os ikke holder bilen i hele dens levetid, er det en god forretning at pleje den, for at kunne få så høj en salgspris for bilen som muligt.

 

Men det er svært og dyrt?

Én af skrønerne ved bilpleje er at det er svært og dyrt selv at gøre.

 

Det er en sandhed med modifikationer – da, selve produkterne på ingen måde er det dyreste, det er ofte tiden og hvor man kan finde den nødvendige viden, der gør det svært at pleje bilen selv.

 

Sitet: https://bilpleje-guide.dk gør med en lang række artikler om bilpleje op med at det er svært at finde guides til hvordan korrekt vask og lakpleje skal gøres.

 

Her finder du over 80+ guides til bilpleje, fra alt til dæk til lak. De fleste artikler har konkrete produktanbefalinger, og ud fra et prisscanner synspunkt, til nogle af markedets laveste priser!

 

Der hvor det er kompliceret er tiden. Det tager tid at polere en bil – det kommer vi ikke uden om. Men er der ikke også en glæde i at have gjort det selv?

Men hvad skal der så til?

Den daglige vedligeholdelse af bilen består af vask af bilen.

 

Remedierne er langt hen ad vejen en god shampoo og en vaskehandske – men det er lidt mere kompliceret end det.

 

Regn med at du skal (afhængig af hvad du har af udstyr i forvejen) bruge et par tusinde kroner, for at få en komplet pakke med spande, håndklæder, plejeprodukter og højtryksrenser.

 

Det meste af udstyret er noget, der kan bruges i årevis.

 

Vedligeholdelse af lakken

Lakken er den vigtigste del at vedligeholde, da en omlakering er bilen er dyr. Du kan beskytte den enten ved at give den et lag folie, eller du kan give den en lakforsegling.

 

Lakforsegling findes til forskellige temperamenter – så alt efter om du er typen, der vil sprøjte på og skylle af, voks, eller en keramisk lakforsegling.

 

Alle er produkter du selv kan påføre, og sørger for den daglige beskyttelse af lakken.

 

Når den så efter en årrække er blevet misfarvet i lakken, kan du sagtens selv polere bilen.

 

Her skal du have en del udstyr, så overvej enten at betale dig fra det, eller sørg for at få et kursus, så du gør tingene korrekt.

 

Undgå en salgsklargøring

Med tips fra bilpleje-guide.dk kan du få bilen til at fremstå ligeså flot som hvis du får bilen professionelt klargjort. Så spar de mange tusinde kroner og nyd at kan sælge bilen privat til en højere salgspris!

 

admin-istratoren