Sådan kan du spare mange penge uden større økonomiforståelse

Sådan kan du spare mange penge uden større økonomiforståelse

Er økonomi og budgetter ikke din stærke side, og interesserer du dig ikke meget for det? Så er du langt fra den eneste der har det sådan. Det kan genkendes fra folkeskolen og de unge år, hvor matematik og senere hen økonomiske fag altid er nogle af de fag, som mange har svært ved. Når man bliver voksen, kan man dog ikke undgå at skulle være bare en smule opmærksom på økonomi. Har du ikke meget tid og interesse i at sætte dig ind i forskellige abonnementer, lån, andre aftaler osv., kan du læse mere om nogle gode overbliksmuligheder her.

Der er mange penge at spare gennem tilbudssider

Mange vil gennem tiderne have brugt lang tid på at prøve at finde gode rejsetilbud, hoteltilbud, lånetilbud og andre tilbud på andre ting, som man godt kunne tænke sig. Man kan bruge utallige timer på at surfe nettet og forskellige hjemmesider uden nødvendigvis at føle, at man finder det rigtige tilbud. Heldigvis er der i dag kommet meget konkurrence på markedet hvad angår tilbudssider som samler tilbud fra forskellige virksomheder, så man ikke behøver gennemsøge forskellige hjemmesider selv. De er ofte gratis og søger man fx en rejse, kan man ved at udfylde sine ønsker til fx rejsedatoer, by/land og hotelstjerner og andet få flere tilbud på fly, hotel, billeje osv. og se hvilke der er billigst.

Mange bruger allerede tilbudssiderne til at finde en billig ferie, hotelophold til lave priser, bilreparation og andet. Ønsker man at købe ny bil er det også muligt at få flere billån på sider som fx www.autolånet.dk, hvor man kort efter indtastning af oplysninger får tilsendt flere tilbud. Der er ofte mange penge at spare ved at undersøge flere udbydere, uanset om det er ifm. abonnementer, lån, rejser eller andet.

Undgå gebyrer, ekstrarenter og andre ekstraomkostninger

Vi er mange som ikke er fan af gebyrer, høje leveringsomkostninger, høje renter og andre omkostninger, og derfor er det også en rigtig god ide at kigge på dine lån. Har du flere lån, og er de taget hos forskellige låneinstitutter, kan det være en god ide at undersøge muligheden for at samle dem et sted. Ved et såkaldt samlelån kan du oftest undgå mange gebyrer, forskellige renter og rådgivere. Der er flere lånetilbudssites som fx www.letfinans.dk, hvor man hurtigt kan få flere tilbud fra forskellige låneudbydere.

Der er mange muligheder og besparelser

Det er altid en god ide at følge op på dine forskellige aftaler, abonnementer og lignende, da der oftest kan være mange penge at spare. Det kan fx være at du skal se, om ikke du kan finde et billigere telefonabonnement, A-kasse, elselskab eller lignende. Hemmeligheden er i bund og grund, at du sørger for, at du undersøger flere virksomheder og får tilbud forskellige steder, før du beslutter dig for, hvor du skal bruge dine penge.

 

admin-istratoren