Sådan kan du spare penge ved hjælp af Hama perler

Sådan kan du spare penge ved hjælp af Hama perler

Du undrer dig måske over, hvordan perler kan hjælpe dig med at spare penge. Men faktisk kan du spare penge på mange ting ved hjælp af perler. Du kan nemlig lave alverdens af ting ud af dem. Hama perler har været brugt i mange år og er fortsat elsket af både børn og voksne. På linket kan du finde et hav af Hama perler i alle farver til lave priser, som kan bruge til utallige af ting. Ikke nok med, at du kan lave ting til dig selv, så er det også en god gave ide fra børnene.

Det behøver ikke at være dyrt at holde børnene underholdt

Du behøver ikke altid at betale dyre domme for sjove aktiviteter til børnene. Hama perler er i den grad en budgetvenlig underholdning. Med Hama perler er der plads til leg og kreativitet, og man kan hurtigt få mange timer til at gå med det kreative arbejde. Der er altid noget at lave, når der er Hama perler i huset. Derudover er det en god måde at få lidt aflastning fra skærmen, og det er en beroligende og afstressende aktivitet – både for børn og voksne.

Dette kan du lave med Hama perler

Det fede ved Hama perler er, at der ikke er nogle grænser for, hvad du kan lave ud af dem – kun fantasien. Mangler du alligevel nogle ideer og noget inspiration til, hvad du/i kan lave udover seje og flotte perleplader, så får du nogle her:

Smykker

En af måderne du også kan spare penge på er ved at lave dine egne smykker ud af perler. Med perlerne kan du stort set lave alle slags smykker, og du har rig mulighed for at designe dine smykker præcis som du vil.

Nøgleringe og vedhæng

Du kan lave seje og farverige nøgleringe ud af perler på en snor.

Dørskilte til værelserne

Lav en perleplade med dit navn og hæng den op på døren. Kan også laves til toilet m.m

Jeres eget brætspil

Hvis du er rigtig kreaktiv, så kan du lave dit eget brætspil. Lav en stor perleplade (eller lim flere sammen), som skal være selve brætspillet, og derefter kan du lave små perlepladder, som skal være brikker. Så har du altså mulighed for at lave dit helt eget spil med jeres egne regler.

Julepynt

Du kan lave meget forskelligt julepynt ud af perler. Blandt andet til juletræet, hvor du sætter en snor i din kreation og hænger den op, pynt til reolen og meget mere

 

admin-istratoren