Spar penge på fyrværkerishowet til dit næste arrangement.

Spar penge på fyrværkerishowet til dit næste arrangement.

Står du og skal afholde en større fest, et bryllup, firmaarrangement, byfest eller lignende så er der gode muligheder for at overraske gæsterne med et flot fyrværkerishow som du oven i købet har fået til en super god pris.

Fyrværkerishows er nemlig langt billigere end folk går rundt og tror og de fleste fyrværkere har pakker der vil kunne passe til selv en mindre familiefest.

Skal du arrangere et større arrangement f.eks en byfest eller et firma arrangement, er der virkelig mulighed for at få noget for pengene, mange af udgifterne er nemlig det samme om det er et lille eller et stort show og det gør at der er langt flere penge til fyrværkeri i de lidt større shows.

Hvis man arrangerer et offentligt arrangement kan der også være rigtigt gode penge at tjene på de mange gæster et fyrværkerishow kan tiltrække f.eks i forbindelse med festfyrværkeri til open-by-night eller en indvielse af en ny butik. Et fyrværkerishow kan få folk til at blive til arrangementet for at se fyrværkerishowet og det øger omsætningen for butikkerne.Flere store butikscentre og butikker har endda gjort det til en tradition at afskyde fyrværkeri til særlige lejligheder, f.eks i forbindelse med Black Friday, fødselsdag eller jubilæum.

Prisen på et fyrværkerishow afhænger især af størrelsen på showet, tempoet på fyrværkeriet og længden på fyrværkeriet.

Hvis der er et stort antal publikummer, er det en fordel med et større fyrværkerishow, da det kan ses længere væk. Er der derimod færre der skal se showet, kan publikum også stå tættere på og det gør at man kan nøjes med nogle mindre fyrværkerieffekter hvilket gør showet billigere.

Hvis du ønsker et show i højt tempo, gør det også showet dyrere da der går mere fyrværkeri til for at holde det høje tempo i showet.

Sidst men ikke mindst har det også stor betydning hvor langt showet skal være, mindre shows varer typisk omkring 4 minutter, hvor store shows sagtens kan ligge på mellem 8 og 16 minutter.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge kan du med fordel kontakte en fyrværkerimester, han vil kunne rådgive dig til at få fyrværkerishowet præcis som du ønsker det.

Festfyrværkeri ses ofte også i forbindelse med private arrangementer især til bryllupper og runde fødselsdage, her bestilles fyrværkeriet enten som en overraskelse/underholdning til gæsterne, eller som en overraskelse til brudeparret/fødselaren.

Virksomheder der skal holde personale arrangement kan også vælge at bestille et fyrværkerishow som underholdning til festen, dette sker ofte i forbindelse med sommerfester, julefrokoster eller jubilæer.
I forbindelse med julefrokosten kan et flot fyrværkerishow være en god måde at takke medarbejderne for året der er gået og fejre at medarbejderne har gjort en ekstra indsats.

admin-istratoren