Sådan køber du Bitcoin og får en passiv indkomst

Sådan køber du Bitcoin og får en passiv indkomst

Noget af det allerbedste du kan gøre for din privatøkonomi, er at få en såkaldt passiv indkomst op at stå. En passiv indkomst er ganske enkelt en smule penge, der tikker ind på kontoen hver måned, uden at du nødvendigvis skal arbejde for den hver måned. Det kan måske lyde for godt til at være sandt, men der er faktisk mange muligheder for passiv indkomst for hver eneste dansker.

Bitcoin som passiv indkomst

En af de bedste og nemmeste er investering. I dag er det nemmere end nogensinde før at investere i aktier og andre værdipapirer. Gør du det rigtigt, bør der ikke gå lang tid, før du kan mærke aktiernes afkast i dit månedlige budget. Er du lidt mere vovet, kan du dog også investere i mere risikable ting. Det sidst nye i den kategori er selvfølgelig Bitcoin.

 

Bitcoin er kort fortalt en decentral, digital valuta. Det betyder, at du ikke skal forbi banken for at eje eller bruge Bitcoin. Mange ser derfor Bitcoin som fremtidens valuta eller guldreserve, hvorfor prisen i de seneste år er steget voldsomt. Hvis du ligeledes stoler på Bitcoin og Bitcoins version, så køb Bitcoin. På den måde kan du tjene en del af dine passive indkomst på Bitcoins prisstigninger.

Sådan bør du købe Bitcoin

Fordi Bitcoin ikke er en traditionel valuta eller en normal investering, kan du ikke bare købe Bitcoin på samme måde eller over samme platform som du investerer i aktier. Mange traditionelle investeringsplatforme giver dig muligheden i at investere i Bitcoin, men en knap med teksten køb Bitcoin på den slags platforme betyder ikke nødvendigvis køb Bitcoin. I stedet udsætter du bare dig selv for prisændringerne på Bitcoin samt et stort gebyr.

 

Hvis du vil eje Bitcoin på måden, det faktisk er tiltænkt, så køb Bitcoin på platforme lavet specielt til det formål. Den måde at købe Bitcoin på, kan du læse meget mere om på https://kryptomaten.dk/koeb-bitcoins/. Hver platform har deres egne gebyrer, regler og fordele. Rådet er derfor klart: Køb Bitcoin, men sørg for at gøre din research ordentligt først.

Hvornår bør du købe Bitcoin?

Den research bør i øvrigt ikke kun handle om, hvor og hvordan du køber Bitcoin. Den bør også handle om, hvornår du køber Bitcoin. Du har sikkert hørt om de dramatiske prisændringer, som Bitcoin nogle gange undergår. Det kan selvfølgelig lyde afskrækkende, men det kan også være en god mulighed for at købe ind til en kunstigt lav pris. Hvis du timer dit køb rigtigt, kan du derfor få Bitcoin til en god pris. Pas dog på med at vente for længe. Hvis du vitterligt tror på, at Bitcoin er fremtidens valuta, så køb Bitcoin nu.

admin-istratoren