Storpige kjoler og tøj på budget

Storpige kjoler og tøj på budget

Hånden på hjertet – inflationen æder mere og mere af lønnen. Maden bliver dyrere, strøm og varme bliver dyrere, benzin bliver dyrere. Det giver en ond spiral, og gør alt dyrere, og hvis man tager de sorte briller på, så ser det ikke ud til at gå den anden vej foreløbigt. Tværtimod!

Derfor kommer vi her med nogle måder du kan forny din storpige garderobe på, uden at det kommer til at betyde at du skal gå sulten i seng. (Hvis det skulle betyde at du kommer til at gå sulten i seng, så lad være med at bruge pengene, medmindre det er allermest vigtigt!).

Storpige kjoler fra lækre mærker

Hvis du skal forny garderoben med nogle lækre storpige kjoler, så vælg kvalitet i stedet for kvantitet. Det er fristende at vælge kvantitet (mængde) frem for kvalitet, især når pengene er små. På sigt vil du dog i de fleste tilfælde være bedre stillet med at vælge en lækker storpige kjole i god kvalitet, som fx en Zizzi kjole.

Zizzi er kendt for at lave lækkert tøj til gode priser, og det er også en af grundene til at du finder tøj fra Zizzi så mange forskellige steder – inklusiv i deres egne butikker.

Sådan finder du storpige kjoler på budget

Når du læser denne artikel, er du allerede kommet et godt stykke. Både fordi du kan følge links i vores artikel, men også fordi det første step, til at finde de bedste tilbud, er at være en opmærksom forbruger.

Mapeo forsøger at have et stort udbud af storpige kjoler til ethvert budget. Fokus har tidligere været på udelukkende at have de billigste storpige kjoler, men med tiden er der kommer flere og mere lækre mærker til. Det betyder at du kan gøre en god handel hos Mapeo, når du eksempelvis skal have en lækker Zizzi kjole, eller fra andre kendte mærker.

Tilbehør til storpige kjoler

Udover at spare penge på din næste storpige kjole, så er det også et godt råd at have nogle gode ting som du kan bruge til tilbehør, og dermed give din kjole et nyt look. På den måde kan din kjole bruges til flere forskellige lejligheder, og du får derfor mere for pengene.

Sørg for at vælge tilbehør i nogle farver, som du kan bruge sammen med dine kjoler. Det betyder at du skal undgå at vælge noget i meget fremtrædende farver eller mønstre, hvis du har det i din kjole. Er din kjole til gengæld i nogle neutrale farver eller mønstre, så kan du vælge at have noget tilbehør, som kan pifte din kjole op, og være med til at give den forskellige looks. Dermed kan du bruge kjolen både til hverdag og fest.

Vi håber at ovenstående kan være med til at hjælpe dig på vej til at få budgettet til at række til mere lækkert tøj.

admin-istratoren