Billige steder for studerende i Vejle

Billige steder for studerende i Vejle

Er du studerende, og bor du i vejle? Eller skal du på weekendtur med vennerne? Studielivet giver sjældent det helt store økonomiske overskud, og derfor er det godt at være smart og forberedt.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du finder billige steder for studerende i Vejle, så fortsæt med at læse artiklen her. Er din interesse vakt, så læs mere nyt her.

Billige steder er ikke li med dårlige steder – der er mange muligheder at udnytte.

Studierabat

Med et studiekort kan du spare helt utrolig mange penge. Seminødvendige ydelser, så som frisører, optikere, fysioterapeuter og lignende, har ofte studierabat.

Seminødvendige ydelser er ydelser, der ikke er essentielle som fx lægebesøg, men heller ikke noget, man gør udelukkende for fornøjelse, som shopping for eksempel er. Det er ydelser, de fleste af os før eller siden får brug for, men som vi ofte godt kan udskyde lidt, hvis budgettet er stramt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et sted, du gerne vil hen, har studierabat, så besøg deres hjemmeside eller spørg i butikken. Ofte reklameres der med det ved disken eller på fordøren, men det er altid godt at være sikker.

Mange klubber og barer tilbyder også studierabat – selvfølgelig kun for personer over 16 eller 18 år, alt efter tidspunkt og sted.

Husk dit studiekort, når du skal have studierabat.

Aftaler med dit uddannelsessted

Nogle gange har bestemte steder aftaler med særlige uddannelsessteder. Det vil altså sige, at det kun er dem, der går på lige præcis din skole, der kan få rabat.

Ofte er der tale om steder, som sælger noget, du som elev på skolen har brug for eller hyppigt vil komme efter. Det kan være bøger eller udstyr. Men somme tider er der også caféer, barer eller boghandlere, der laver aftaler med skoler.

Du kan bedst orientere dig ved at spørge på selve skolen. For en lille butik kan rabat på kaffe drive trætte studerende ind og skabe liv i butikken. Det er ikke alle skoler, der har sådanne aftaler tilknyttede, men det er værd at spørge eller holde øjne og ører åbne.

Spar penge

Du kan som studerende spare penge ved at opsøge loppemarkeder og genbrugsbutikker. Her kan du ofte finde rigtig gode priser på ting, du også kan købe meget dyrere i butik. Det er også en god idé at lære, hvordan du selv kan lave din yndlingsdrik eller -ret.

admin-istratoren