Sådan sparer du penge ved renovering af din bolig

Sådan sparer du penge ved renovering af din bolig

Står du overfor en større renovering af dit hus? Og kunne du godt tænke dig nogle tips til, hvordan du nu og på sigt sparer nogle penge på det? Så læs med videre i artiklen her, hvor vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du sparer penge på renovering af din bolig.

 

Selvom en renovering af en bolig aldrig er billig, er der dog nogle ting, du kan gøre for at gøre for at spare lidt penge.

Danske eller udenlandske håndværkere?

 

Danske håndværkere er klart dyrere end udenlandske håndværkere. Dette er derfor det første sted, du kan spare penge. Dog er det naturligvis noget, du bør overveje nøje, da kvaliteten ikke altid er den samme, som når der bruges danske håndværkere.

 

Hvis du derfor gør brug af udenlandske håndværkere, anbefaler vi, at du benytter nogen, som andre tidligere har brugt og kan anbefale. For så er du i hvert fald mere eller mindre sikker på, at kvaliteten er, som den bør være.

Husk byggegarantien

 

Når du går i gang med renoveringen af din bolig og benytter dig af håndværkere, kan det varmt anbefales, at du benytter dig af håndværkere med byggegaranti. Det kan nemlig i sidste ende spare dig for mange penge – simpelthen fordi fejl bliver rettet op på håndværkernes egen regning.

 

Håndværkere med byggegaranti er især at anbefale, hvis du står overfor en større renovering med mange gøremål på listen. Det kan være, hvis du både skal have besøg af tømrere, murere og en maler Amager. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis der undervejs eller efter findes fejl, og der ikke er garanti på arbejdet.

Kør selv byggeaffaldet væk

 

Byggeaffald er et sted, hvor du potentielt kan spare en del penge. For kører du det selv væk, skal håndværkerne ikke selv bruge tid på at sortere det og køre det væk. Det er naturligvis en ret stor opgave for dig at kaste dig over, da det skal sorteres korrekt og køres afsted mange gange frem og tilbage.

 

Dog kan det sikkert også aftales, at håndværkerne står for sorteringen, og du sørger for bortkørslen af affaldet. Sørg blot for, at det bliver skrevet ind i kontrakten, så der ikke opstår uenigheder omkring det på et senere tidspunkt.

 

Men her kan der i hvert fald være en del at spare.

admin-istratoren