Sparetip: Sådan lejer du en bil billigst

Sparetip: Sådan lejer du en bil billigst

Mangel på penge er noget, som langt de fleste af os kender til. Og selvom pengenød kan have flere forskellige årsager, er løsningen stort set altid den samme.

Først og fremmest skal du have lagt et budget. Dét gør du bedst ved at gennemgå dine køb over en måned og fordele dem på et par forskellige poster. Find ud af, hvilke køb der er overflødige og beslut dig så for, hvor mange penge du fremover har til for eksempel indkøb og personlig pleje.

Når du har lagt et budget, kan du med fordel begynde at planlægge dine månedlige indkøbsture. Sørg for ikke at købe mere, end du kan nå at spise og undgå helst de dyreste indkøbscentre. Og hvis du for eksempel handler elektronik eller lejekontrakter, kan du med fordel bruge lidt tid på at prissammenligne, før du fuldender dit køb. Du kan spare rigtig mange penge, hvis du handler de rigtige steder og på de rigtige tidspunkter – og dét uanset hvad du leder efter.

Søger du på nuværende tidspunkt budget billeje? Så er AutoPrio et glimrende udgangspunkt for din søgning.

 

Sammenlign lejepriser

 

AutoPrio giver dig mulighed for at sammenligne biludlejningsfirmaer nemt og hurtigt. Sidens store popularitet skyldes blandt andet, at den både giver dig et overblik over danske og udenlandske firmaer. Skal du for eksempel til New York, kan du, allerede før du tager fra Danmark, finde ud af, præcist hvor meget det kommer til at koste dig at leje en bil, som du kan bruge på din rejse. På Autoprios forside bliver du bedt om at udfylde afhentningssted, afhentningsdato, afleveringsdato og valuta. Når du har trykket på ’søg’, fremkommer dine muligheder på skærmen. Oversigten omfatter desuden kundeanmeldelsernes gennemsnitlige karakter. Brug et øjeblik på at orientere dig i dem, før du endeligt vælger en billig lejebil.

 

 

 

 

 

admin-istratoren